Jeg vil bli aktiv og engasjere meg i HBRS lokalt

Engasjert i HBRS

Velkommen til Harry Benjamin ressurssenter! Enten du er nytt medlem, har vært med en stund eller lurer på om du skal bli med i HBRS, så er du på riktig sted. 

Er du ikke medlem? Meld deg inn her!

HBRS er Norges eldste pasient- og brukerorganisasjon for personer og pårørende til personer som opplever kjønnsdysfori, kjønnsinkongruens og kjønnsidentitetsutfordringer. 

Vi jobber for deg og dine rettigheter, og vi jobber for aktiviteter der du bor! Våre medlemmer er i alle aldre og fordelt på 4 regionslag. Hvis du er medlem gjør du en forskjell – det viser at vi er mange, og det gir økonomisk støtte til arbeidet HBRS gjør politisk og sosialt for personer som opplever kjønnsdysfori, kjønnsinkongruens og kjønnsidentitetsutfordringer skal kunne leve åpent uten frykt for å bli sosialt utstøtt, diskriminert eller trakassert.

Har du lyst til å gjøre mer?

Bli med i ditt nærmeste regionslag. Regionslagene står for all HBRS lokale aktivitet rundt om i landet. Hvis du er med i et regionslag så kan du være med å utforme de aktivitetene HBRS tilbyr lokalt. Bli med og bli kjent.
Dette er virkelig hjelp til selvhjelp. Sammen blir vi sterkere!

Spørsmål?

Ønsker du å gjøre mer der du bor og bli aktiv i HBRS lokalt, men er fortsatt litt usikker på hvordan? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!

NB! Du forplikter deg deg ikke til noe ved å sende inn skjemaet.

Jeg vil bli aktiv og engasjere meg
Legg inn adressen din så vi kan legge deg til i riktig regionslag.