Julehilsen fra HBRS

Nå er snart dette året forbi og et nytt år er rett rundt hjørne. 2020 har vært annerledeshetens år. Siden mars har den i Norge vært preget av koronapandemien. Vi har vært opptatt av å holde metere´n, vaske hender og holde oss hjemme om vi er syke. Og vi har måtte minne oss selv og hverandre på at den sosiale distanseringen, selv om den er vanskelig, faktisk er et uttrykk for samhold og solidaritet.

HBRS har som andre organisasjoner også blitt preget av koronapandemien. Ansatte har blitt satt til hjemmekontor og vi, som mange andre, har blitt nødt til å finne digitale løsninger. Regionallagene har dessverre vært nødt til å avlyse mange av sine sosiale sammenkomster, og vi måtte avlyse HBRS sitt 20 års jubileumskonferanse og festaften i juni. Vår kurs og foredragsvirksomhet har også blitt sterkt redusert. Men heldigvis klarte vi å gjennomføre nok en vellykket sommerleir, denne gangen med smitteverntiltak. Jeg ønsker å takke alle som deltok på sommerleiren, dere gjorde sommerleiren 2020 til en trygg, morsom, varm og vellykket leir for oss alle. Vi gleder oss til å se dere igjen til sommerleiren i 2021.

Vi har på grunn av pandemien startet opp med flere digitale tilbud og lavterskel kontakttelefon som også er åpen i julen om du trenger noen å snakke med. Vi vil i 2021 også kunne tilby digitale selvutviklingsgrupper. Da vil det være mulig å bli med uavhengig hvor i Norge du bor.

Og avsluttningsvis så vil HBRS takke alle de fantastiske frivillige i HBRS, samarbeidspartnere og støttespillere for året som har gått og ønsker dere alle en god og fredfull jul og et riktig godt nyttår!

Trenger du noen å snakke med i julen?

Ta kontakt med HBRS sin lavterskel kontakttelefon.

Åpningstider jul 2020 og nyttår:
21-27.12 Book samtale på sms med Marion eller Berge-Andreas
28.12-04.01. Book samtale på sms med Harald eller Thomas