HBRS Innlandet markerer

Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober 2023

Årets tema for Verdensdagen for psykisk helse er #lagplass og vi ønsker å skape en møteplass for våre medlemmer på denne dagen. Vi har fått låne lokaler av Fontenehuset Gjøvik og inviterer til «filmkafé» tirsdag 10.oktober fra kl 18.00 til ca kl 21.00 i Strandgata 38 på Gjøvik (rett bak CC kjøpesenter). Vi serverer kaker, kaffe og mineralvann.
Vi ser den franske dokumentaren «Lille jente» fra 2020. Denne filmen er tillatt for alle aldre, varer i 85 min, er med fransk tale og norsk tekst.

«Når jeg blir voksen, så skal jeg bli jente» sier Sasha til sine foreldre, bare 3 år gammel. Når hun er 4 år får hun fortalt av moren at det er umulig – et svar som gjør at hele hennes verden raser sammen.
«Lille jente» er et rørende og vakkert portrett av en liten jente med enormt mot, og en families uforbeholdne kjærlighet ovenfor sitt barn.
Dette er et gratis, lukket arrangement for medlemmer av HBRS, så dette vil være en trygg møteplass der man kan komme som man er. Vi håper å få til noen gode samtaler og kanskje filmen kan bidra til at vi kan dele av egne opplevelser og erfaringer.
Påmelding innen søndag 8.oktober til regioninnlandet@hbrs.no eller til Cato på 92826372. Ved påmelding gi beskjed om evt matintoleranser. Vi har tilgang på noen private parkeringsplasser, så gi beskjed når du kommer hvis du trenger parkeringsbevis. Ellers er det godt med gateparkering i nærheten, og det er 5 min å gå fra Gjøvik skysstasjon.
Vi håper å se DEG der!
Hilsen styret i HBRS Innlandet – Marianne, Marthe, Hege og Cato