Kjære medlem/fremtidige medlem!

Det blir igjen duket for 4 flotte dager på Eidene. Vi kan glede oss til lek og moro med blant annet teatersport, rebusløp, fotballturnering, disco og underholdning, men også spennende og lærerike foredrag og workshops for både ung og gammel, foreldre og søsken. Sommerleiren har noe for alle, enten du selv opplever kjønnsinkongruens eller er med som foreldre, søsken, besteforeldre eller kjæreste. Så bli med!  

Årets sommerleir arrangeres fra lørdag 6. august til tirsdag 9. august på Røde Kors Eidene i Tjøme.

Onsdag 9. mars kl. 11.00 sender vi ut invitasjon med link for påmelding til Harry Benjamin ressurssenter sin sommerleir.

Invitasjonen går kun til medlemmer som har betalt kontingenten for 2022. Sommerleiren er et lukket arrangement.  Meld deg på når påmeldingen åpner, det kan lønne seg å være kjapp! Det pleier å være fullt i løpet av et par dager. Det er begrenset med plass, og førstemann til mølla! 


VIKTIG: Har du familiemedlemskap, må alle husstandsmedlemmer registreres for at de skal kunne melde seg på sommerleiren. Er du usikker på hvordan dette gjøres, kan du sende en mail til info@hbrs.no

HBRS Foreldre-familie medlemskap gjelder for foresatte, søsken, kjæreste, nære venner.

Hele familien bosatt på samme adresse kan registreres under ett foreldre-

familiemedlemskap. Da kan man benytte seg av medlemsfordeler som deltakelse på sommerleir, sosiale treff, osv.

En står som eier av medlemskap, mens resten av familien må registreres, med navn, under kategorien «Familiemedlemmer i foreldre medlemskap». (Husstandsmedlemer)

Usikker på hvordan, se informasjonsvideo her:  Hvordan registrere et familiemedlemskap

Er du ikke medlem, men ønsker å bli det, da kan du melde deg inn her. 

Deltakeravgift: Voksne 18 år og eldre kr 1000. Barn under 18, kr 400,-. Du betaler ved påmelding.

Ønsker du å delta på sommerleiren, så må kontingenten betales før 9.mars. Ved betaling etter 4. mars må du sende e-post til info@hbrs.no for bekreftelse at du har betalt.