Jeg er 100 prosent hetero mann, men jeg har utfordret en kjønnsstereotypi: Jeg går i skjørt. Så og si alltid. Ikke fordi jeg ønsker å utfordre tabuet, men fordi jeg ikke lenger aksepterer at jeg ikke er genetisk kvalifisert til å bruke et plagg som fungerer så godt for meg.

Jeg begynte med skjørt på fjellet, og var panisk for at folk skulle se meg. Men folks reaksjoner var annerledes enn jeg ventet, det var nærmest som «det er helt normalt, bortsett fra at ingen gjør det». Så jeg sluttet etter hvert helt å bruke bukser, og begynte å fundere på hvorfor slike kjønns-signaler er så viktige for oss.

Les mer her

 

Hvem er vi?

HBRS er en pasient og brukerorganisasjon som arbeider for å informere og øke kunnskap vedrørende kjønnsinkongruens og kjønnsdysfori, og være en pådriver for et godt og trygt behandlingstilbud i Norge.

Hvem jobber vi for?

Harry Benjamin Ressurssenter (HBRS)arbeider for mennesker som opplever kjønnsdysfori, kjønnsinkongruens, eller kjønnsidentitets utfordringer

Hvor holder vi til?

Christian Krohgs gate 34, 5 etg. 0186 Oslo Google maps

e-post: info@hbrs.no

Telefon: 22 11 40 40

Privacy Preference Center