Engasjert i HBRS

Velkommen til Harry Benjamin ressurssenter! Enten du er nytt medlem, har vært med en stund eller lurer på om du skal bli med i HBRS, så er du på riktig sted. 

HBRS er Norges største pasient- og brukerorganisasjon for personer og pårørende til personer som opplever kjønnsdysfori, kjønnsinkongruens og kjønnsidentitetsutfordringer. 

Vi jobber for deg og dine rettigheter, og vi jobber for aktiviteter der du bor! Våre medlemmer er i alle aldre og fordelt på 4 regionslag. Hvis du er medlem gjør du en forskjell – det viser at vi er mange, og det gir økonomisk støtte til arbeidet HBRS gjør politisk og sosialt for personer som opplever kjønnsdysfori, kjønnsinkongruens og kjønnsidentitetsutfordringer skal kunne leve åpent uten frykt for å bli sosialt utstøtt, diskriminert eller trakassert.

Har du lyst til å gjøre mer?

Bli med i ditt nærmeste regionslag. Regionslagene står for all HBRS lokale aktivitet rundt om i landet. Hvis du er med i et regionslag så kan du være med å utforme de aktivitetene HBRS tilbyr lokalt.

Aktivitetsgrupper

Aktivitetsgruppene er en del av regionslagene. Alle aktivitetsgrupper driftes på frivillig basis og vi er stadig på jakt etter folk som har lyst til å ta ansvar og hjelpe til med å drifte aktivitetsgrupper og/eller opprette nye grupper for aktiviteter som ikke finnes der du bor.

Arrangementene i aktivitetsgruppene er og skal være trygge møteplasser for folk i vår målgruppe. Frivillige i aktivitetsgruppene skaper disse møteplassene på egne premisser, og HBRS regionalt og HBRS sentralt vil bistå med informasjon og støtte. HBRS aktivitetsgrupper som møteplasser spiller en stor rolle i manges liv, og er en viktig del av arbeidet til HBRS, fordi vi i fellesskap skaper aktivitet som bedrer vår helse og folks forutsetning til å leve gode liv.

Spørsmål?

Ønsker du å gjøre mer der du bor og bli aktiv i HBRS lokalt, men er fortsatt litt usikker på hvordan? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!

NB! Du forplikter deg deg ikke til noe ved å sende inn skjemaet.

Er du ikke medlem? Meld deg inn her!
Jeg vil bli aktiv og engasjere meg
Legg inn adressen din så vi kan legge deg til i riktig regionslag.