Om foreldre- og familieforeningen i HBRS


Foreldre- og familieforeningen ble stiftet i september 2005, og har som mål å støtte og veilede pårørende. Vi er en underavdeling av HBRS, og fungerer organisatorisk på samme måte som et regionallag.

Vi arbeider for å øke kunnskapsnivået om kjønnsinkongruens/kjønnsdysfori, og for å sikre et godt behandlingstilbud for mennesker i denne gruppen. Dessuten ønsker vi å ha fokus på at hele familien trenger et godt støtteapparat rundt seg, og at vi som pårørende trenger et sted å møtes og utveksle erfaringer.

Trenger du noen å snakk med?

Trenger du kontakt med andre foreldre? HBRS foreldre- og familieforening kan gi råd, støtte og hjelp til andre foreldre med barn som opplever utfordringer med kjønnsuttrykk og/eller kjønnsidentitet. Medlemmene i vår foreldre- og familieforening har barn i alle aldre fra 5-6 år og oppover.

Ta gjerne kontakt med foreldre/familieforeningen for mer informasjon og eventuelt medlemsskap. E-post: foreldre@hbrs.no

 


Bli medlem?

Ønsker du å bli medlem i HBRS foreldre- og familieforening, så koster det kr 150,- pr. år, eller kr. 75,- pr. år om man er trygdet eller student.

Når man blir medlem, så kan man også få tilgang til en hemmelig Facebook gruppe med foreldre.

Dette er en trygg arena hvor du kan prate, spørre og få informasjon om alt fra praktisk informasjon til bekymringer og alt imellom. For å få tilgang til denne facebookgruppen må du være betalende medlem av HBRS foreldre- og familieforening. For å bli lagt til i gruppen søk opp gruppen “HBRS foreldreforeningen” på facebook og be om medlemskap.

Man vil også få rabatterte priser på forskjellige arr. og tilbud om samtalegrupper, både for seg selv og barna.

Bli medlem

 

Styret i foreldre- og familieforeningen:

[/vc_custom_heading]