HBRS aktiviteter


Hei alle medlemmer i Innlandet! 👋🏼

Bli med på Bowling

Lørdag 30. september kl 12.00 ønsker vi å invitere dere til bowling og pizza på Bowling1 Gjøvik, Trondhjemsvegen 83, 2819 Gjøvik.
HBRS dekker
2 serier med bowling, sko-leie, én brus eller kaffe
, samt pizza til alle medlemmer.
Påmelding innen fredag 29/9 til regioninnlandet@hbrs.no eller til Cato på mobil 92826372. Gi beskjed dersom dere trenger skyss fra Gjøvik sentrum bort til Bowling1, så ordner vi det.
Mvh Marthe, Marianne, Hege og Cato

 

Styret i HBRS Innlandet 💚

Hei alle medlemmer i innlandet!

HBRS har gleden av å invitere medlemmer som er mellom 18 og 25 år til høst treff på Nermo i Snertingdal utenfor Gjøvik fra fredag 13.10. til søndag 15.10.2023. 💚 HBRS dekker alle utgifter til selve treffet, så deltakelse er gratis for medlemmer. Transportkostnader for å komme seg til og fra Nermo eller en avtalt skysstasjon må dekkes av den enkelte, men dersom man har utfordringer med disse kostnadene kan man søke Alexandras Minnefond om støtte til reisen. Mer info på HBRS.no.

Hege og Cato er vertskap og arrangementet foregår på deres småbruk Nermo i Snertingdal som ligger ca. 30 min med bil fra Gjøvik, Moelv og Dokka, og ca. 45 min fra Lillehammer og Hamar. De vil bistå med transport til/fra tog/buss hvis man kommer med kollektivtransport. Gi beskjed ved påmelding dersom dere ønsker å komme med kollektivtransport, så vil de samordne og foreslå beste transportløsning for å få hentet og levert alle.
All mat, drikke til måltider, kaffe, te og noe snacks er inkludert, men hvis man vil ha noe utenom må man kjøpe det selv. Det kan organiseres felles tur til nærbutikken (Prix) på lørdag.

Alle må regne med å dele rom med en eller to av de andre deltakerne. Treffet er en arena for å utveksle erfaringer og være sosial med andre som opplever kjønnsinkongruens, i trygge omgivelser. Hege og Cato deler også gjerne av sine erfaringer med å ha gjennomgått kjønnsbekreftendebehandling.
Frist for påmelding er søndag 1.oktober.
Påmelding må inneholde fullt (foretrukket) navn, alder, e-post og telefonnummer. Meld fra om evt. matintoleranser, allergier eller andre forhold vi bør kjenne til ved påmelding.
Påmelding og eventuelle spørsmål pr telefon eller SMS til Hege på 46548822.


Hei alle medlemmer i Øst

Lørdag 30. september inviterer vi til en gøy dag på Tusenfryd, alle er velkomne! 🎃 Påmelding sendes til regionost@hbrs.no 👻