Yoga

 

HBRS samarbeider med Laura McMahon for å tilby gratis yoga, for våre medlemmer. Laura er en varm og erfaren yogalærer og yogaterapeut fra Storbritannia. 

Yoga reduserer stress og angst, noe som igjen reduserer de fysiske effektene av stress på kroppen. Ved å oppmuntre til avslapning, hjelper yoga til å senke nivåene av stresshormonene som kortisol. Andre fordeler inkluderer å senke blodtrykk og hjertefrekvens, forbedre fordøyelsen og øke immunforsvaret og øke følelsen av velvære. Yogakursene tilbyr valg i yogastillingene og lar deltakerne få en her og nå tilstedeværelse og ta valg for sine egne kropper basert på hva de føler i øyeblikket.

Kurs blir holdt ukentlig live på Zoom, noe som gjør dem tilgjengelige uansett hvor du bor. Yoga timene er på 60 minutter, der den første delen består av bevegelige øvelser med noe pustefokus og den andre delen av timen vil være en yoga Nidra eller avslapningsøvelse. Kurs tilrettelegges av Laura, som er britisk, men som bor i Oslo. Laura er en E-RYT 500 nivå yogalærer og en yogeterapeut. Hun er også utdannet traumasensitiv yogaterapeut. For mer informasjon om Laura, se www.lauramcmahonyoga.com

Hvis du har spørsmål om yogatimene, er du velkommen til å ta kontakt med Laura.

Tlf: 469 77 515
Epost: lauramcmahonyoga@gmail.com

Ønsker du å delta på yoga send epost til info@hbrs.no