Hei alle medlemmer av HBRS Innlandet!

Her i Innlandet er det mange Pride-arrangement i løpet av året. HBRS Innlandet vil være representert på 4 av dem i sommer, og inviterer dere til å bli med oss! Det er ingen krav til påmelding til disse arrangementene, men gi oss gjerne beskjed hvis dere ønsker å gå sammen med oss i paradene.

Først ut er Hadeland Pride som er lørdag 1. juni på Harestua. Paraden går fra Harestua skole kl 12.00, og så fortsetter det med appeller, kulturelle innslag og merchsalg i Sagparken fra kl 13.00. Marianne vil representere styret i HBRS Innlandet denne dagen, så kontakt henne på sms eller telefon på 95743162 hvis du/dere ønsker å gå sammen med oss i paraden.

 

Samme helg er det Øyer Pride, som er søndag 2.juni i Øyer. Paraden går kl 12.45 fra parkeringsplassen ved klubbhuset, idrettsplassen. Ved ankomst Putten/Øyer bibliotek fortsetter det med musikk, appeller og stands fra kl 13.15. Ingrid vil representere styret i HBRS Innlandet denne dagen, så kontakt henne på sms eller telefon på 90407714 hvis du/dere ønsker å gå sammen med oss i paraden.

Se hele programmet her.