Kjønnsinkongruens i utvikling: Fra dagens innsikt til morgendagens muligheter”

Dato og tid: 31. oktober
Sted: Oslo Kongressenter, Oslo, Norge

Om Oslo Kongressenter: Oslo Kongressenter, plassert i hjertet av Oslo, er kjent for sin tilgjengelighet og moderne fasiliteter. Med sin sentrale beliggenhet er det lett tilgjengelig med offentlig transport, og det tilbyr også parkeringsmuligheter for de som foretrekker å kjøre. Våre konferanserom er utstyrt med den nyeste teknologien for å sikre en sømløs og engasjerende opplevelse for alle deltakere.

Konferanseoversikt: Bli med oss for en banebrytende konferanse som adresserer kjønnsinkongruens fra et vitenskapelig og praktisk perspektiv. Dette er en enestående mulighet til å møte og lære fra noen av de fremste ekspertene på feltet. Gjennom en rekke foredrag vil konferansen dekke alt fra dagens innsikt til fremtidige behandlingsmuligheter og støtteordninger innen kjønnsinkongruens.

Hva du kan forvente:

  • Inspirerende foredrag: Internasjonale og nasjonale eksperter vil dele sine kunnskaper og erfaringer.
  • Nettverksmuligheter: Møt fagfolk, forskere og studenter fra ulike deler av verden.
  • Innovative løsninger: Utforsk nye ideer og tilnærminger som blir presentert for fremtidens behandling og støtte.

Vi ser frem til å se deg på dette viktige møtestedet for alle som er engasjerte i, eller interesserte i, kjønnsinkongruens og relaterte forskningsfelt. Dette vil være en dag med ny kunnskap, inspirasjon og muligheter til å bidra i viktige samtaler som vil forme fremtiden.

Transport og Parkering ved Oslo Kongressenter

Parkeringsmuligheter: Oslo Kongressenter tilbyr gode parkeringsmuligheter i nærheten. For de som kjører, er det flere parkeringshus og -plasser tilgjengelig i umiddelbar nærhet til kongressenteret. Dette inkluderer parkeringshusene ved Byporten og Oslo City, som begge ligger innen en kort gåavstand fra kongressenteret. Disse parkeringshusene er åpne 24 timer i døgnet, og tilbyr sikker og praktisk parkering for besøkende.

Offentlig Transport: Oslo Kongressenter er ypperlig plassert for de som foretrekker å benytte offentlig transport. Sentralstasjonen i Oslo, som er et knutepunkt for både tog, trikk, buss, og T-bane, ligger bare fem minutters gange unna. Dette gjør det enkelt å ankomme fra alle deler av byen og fra Oslo lufthavn. For de som kommer fra andre deler av landet, tilbyr tog en praktisk måte å reise direkte til Oslo sentrum på.

Hoteller i nærheten: Det er flere hoteller i nærheten av Oslo Kongressenter som tilbyr komfortable overnattinger tilpasset ulike budsjett og preferanser. Her er noen alternativer:

  • Clarion Hotel The Hub: Dette er et stort og moderne hotell som ligger rett ved Oslo Sentralstasjon. Hotellet tilbyr romslige rom, utmerkede møtefasiliteter og en stor frokostbuffet.
  • Comfort Hotel Grand Central: Beliggende ved Oslo Sentralstasjon, dette hotellet kombinerer bekvemmelighet og stil til en rimelig pris. Det er ideelt for konferansedeltakere som ser etter enkel tilgang til både konferansesenteret og byens attraksjoner.
  • Scandic Byporten: Dette hotellet ligger i samme bygning som Byporten Shopping Center og er bare noen minutter fra kongressenteret. Det tilbyr komfortable rom og lett tilgang til shopping og spisesteder.
  • Thon Hotel Opera: Plassert ved siden av Oslo Opera House og nær sentralstasjonen, tilbyr dette hotellet imponerende utsikt over Oslofjorden, moderne fasiliteter, og er kun en kort spasertur fra konferansesenteret.

Disse hotellene tilbyr ikke bare nærhet til Oslo Kongressenter, men også lett tilgang til Oslos kulturelle og kulinariske tilbud.

Registrer deg i dag for å sikre din plass!

Vi ser frem til din deltakelse og bidrag til en fremtidsrettet diskurs om kjønnsinkongruens.