Sosial samling, stor suksess!!

Den 24.3 var det igjen tid for en av HBRS sine sosiale samlinger.  Denne gangen så hadde vi hele lokalet for oss selv.  Som alltid så er det en populær begivenhet, men denne gangen så var det ekstra mange som kom, noe vi var veldig glad for. Vi hadde også tilgang på kjøkken, så kokka og kokken (Alexandra og Marwin) slo til og lagde fantastisk god taco til alle sammen.  Det ble mer enn nok mat, drikke og snacks.

Praten gikk lett rundt hele kvelden og mange ga uttrykk for at de hadde kost seg veldig, og at de så fram til neste treff. Mange fortalte at de syntes det var litt skummelt første gangen de skulle bli med på et treff, og møte andre. Men når de først turte å komme, så oppdaget de at det ikke var skummelt, men at de koste seg, og satt pris på å møte andre personer de kunne relatere til.

Så vår oppfordring i HBRS er at flere tar skrittet og blir med på vår neste sosiale samling. Du har ingen ting å tape, og alt å vinne. Hvis det er ønskelig, så kan man også møte oss på kontoret først, slik at man kjenner non før man møter mange.