Påminnelse kontingent

Påminnelse om kontingent.

Vi vil med dette bare minne på at vi er avhengig av støtte fra medlemmer og støttespillere.

Hvis du/dere mot formodning ikke har mottatt giro, hverken på e-post eller vanlig post, så ber vi deg/dere om å ta kontakt på mail: info@hbrs.no, eller ring oss på 22 11 40 40.

Hvis du ikke er medlem, men ønsker å bli det, så kan du benytte skjema under.

Vi håper at dere vil være med å støtte vårt viktige arbeid videre i 2013.

Mvh.

HBRS styret

 

 

Nå har det nye året begynt, og hverdagen har begynt å senke seg. Vi ser tilbake på de siste årene som har gått, der vi har hatt en eventyrlig økning av medlemsantallet. Siden 2010 og fram til nå, har vi hatt en prosent økning på hele 66 %. dette gir oss ny energi til å begynne 2013. Vi håper at dette året skal bli like bra.

Men vi er avhengige av dere, vi er meget glad for alle medlemmene vi har, men vi trenger flere. Jo flere vi er, jo sterkere er vi. Sammen kan vi få til et løft i forståelsen av det vil si å være en person med diagnosen transseksualisme. Vi håper at så mange som mulig vil støtte oss i det arbeidet vi utfører. Uten dere så ville ikke Harry Benjamin ressurssenter (HBRS) eksistert. Vi har oppnådd mye, men vi vil oppnå så mye mer.

Man behøver ikke å være en person som opplever å være født med feil kjønn. Det kan hende du kjenner noen, du er i familie, eller har venner. Eller så kan det hende at du bare ønsker å støtte en god sak :)

Vis din støtte og meld deg inn, hjelp oss til å få gjort det arbeide vi ønsker å gjøre. 

Vi har flere type medlemskap som går fra 50.- til 350.- kr.

Hvis du/dere bruker nettleseren explorer, så har vi fått tolbakemeldign på at noen opplever vanskeligheter med å fullføre registreringen. Dette løses enkelt ved å benytt deg/dere av Firefox eller Chrom nettlesere.

Dere som allerede er medlemmer vil få tilsendt giro. Hvis dere ikke har fått den i løpet av denne uken, venligst send en e-post til info@hbrs.no, eller ring 22 11 40 40.

Hvis du har fått giro av oss, men ikke ønsker å fortsette, ring eller send en mail som skrevet oven. 

Helt til slutt så vil vi takke alle medlemmen som har fulgt oss i 2012 og vi håper dere vil fortsette i 2013.

 

Mvh. styret i HBRS

 

 

Påminnelse kontingent