Overveldende respons på HBRS Sommertreff 2013

Overveldende respons på HBRS Sommertreff 2013

Denne artikkelen skulle informere om vårt sommertreff. Informasjon ble sendt ut til medlemmer i går morges, etter bare noen timer, så var nesten halvpartene av plassen bestilt. Vi ble overveldet!!
Men mens jeg nå skriver dette, så har det kommet inn 54 påmeldinger på under 24 timer. Så nå er det bare 36 plasser igjen!! Som tidligere så er det første mann til mølla prinsippet som gjelder. Vi håper at dere som har lyst til å bli med melder dere på så fort som mulig, plassene går fort unna. For dere som ikke er medlmmer, men har lys til å bli med, så kan dere melde dere inn her. Bli medlem

Under følger informasjon om sommertreffet.


Vi har store glede å kunne invitere til nok en sommerleir på Tjøme.

Sommerleir lørdag 3 - tirsdag 6. august, Røde Kors, Eidene Senter, Tjøme

Presentasjonen er fra 2012, men stedet er det samme :)

 

You need Adobe Flash and Javascript to view this file

Vi var omtrent 80 deltagere i 2012 og i 2013 har vi plass til 90 deltagere. Eidene senter ligger i naturskjønne omgivelser på Tjøme i Vestfold og er en av Tjømes eldste gårder, med røtter tilbake til 1600-tallet. Det er masse muligheter for aktiviteter. Det blir Quiz, rebusløp, bading, padle kanoer, spille volleyball, fotball. Klatring, pil og bueskyting, minigolf og forskjellige andre spill.

 

Eidene senter ligger i naturskjønne omgivelser på Tjøme i Vestfold og er en av Tjømes eldste gårder, med røtter tilbake til 1600-tallet. Fem hundre mål eiendom, som omfatter både skog, strand, svaberg og grotter, gjør dette stedet til en av perlene langs Oslofjorden.

 

Innkvartering:

 

Øvre hovedhus: 30 rom totalt. Alle rom har egne flislagte bad, og 2 senger. I tillegg er det noen familierom der det kan sove 2 barn på hemsen.

 

Legeboligen: 4 rom totalt. 2 doble og 2 enkle (De med hund skal bo der) Et felles bad/toalett i gangen. Viktig å informere om hundehold grunnet allergier

 

Gamlehuset: Det er 6 rom totalt. 4 dobbeltrom og 2 enkeltrom. Dusj og toalett på gangen

 

Pris

Vi har den glede å kunne tilby en meget rimelig pris for sommertreffet (maks 90deltagere)

 

Voksne og unge  (13 år og eldre) medlemmer av HBRS, HBRSU og foreldreforeningen:

Kr 1000,- som inkluderer overnatting 3døgn og middag på lørdag kveld, frokost, lunsj og middag lørdag og søndag og frokost på tirsdag. Det er også inkludert drikke (Kaffe, te, melk og saft).

 

Barn 12 år og yngre kr 400,-

 

Påmelding:

Send e-post til info@hbrs.no . Det må informeres om antall og navn på alle som skal delta. Alle som melder seg på får tilsendt faktura.

 

OBS! Det er førstemann tilmølla prinsippet! Vi har kun 90 plasser til denne prisen

 

Reiseinformasjon

 

Overveldende respons på HBRS Sommertreff 2013

Trykk på bilde for info om Eidene.

Reisevei

Eidene ligger sentralt plassert på Øst-landet, to timer fra Oslo og bare entimes kjøring fra Torp flyplass.

 

Med bil

Følg E18 til avkjøring mot Tønsberg. Taav og følg Rv 308 gjennom Tønsberg, mot Nøtterøy, Tjøme og Verdens Ende.

 

Med buss 

Det er avganger hver time med Time-ekspressen mellom Oslo og Tjøme, forrutetider se www.timeekspressen.no

 

Med fly

Nærmeste flyplass er Sandefjord Luft-havn Torp omtrent 4 mil unna, Widerøe,KLM og Ryanair er de største selskapenesom flyr til og fra Torp.