Nytt år, ny kontingent, Nye medlemmer? 2015

Nå har det nye året begynt, og hverdagen har begynt å senke seg. Vi ser tilbake på de siste årene som har gått, der vi har hatt en eventyrlig økning av medlemsantallet. Siden 2010 og fram til nå, har vi hatt en prosent økning på hele 77 %. Og bare i 2014 så har vi hatt en økning på 17 % i innmeldinger kontra 2013.

Nå har det nye året begynt, og hverdagen har begynt å senke seg. Vi ser tilbake på de siste årene som har gått, der vi har hatt en eventyrlig økning av medlemsantallet. Siden 2010 og fram til nå, har vi hatt en prosent økning på hele 77 %. Og bare i 2014 så har vi hatt en økning på 17 % i innmeldinger kontra 2013. Dette gir oss ny energi til å begynne 2015. Vi håper at dette året skal bli like bra.

Men vi er avhengige av dere, vi er meget glad for alle medlemmene vi har, men vi trenger flere. Jo flere vi er, jo sterkere er vi. Sammen kan vi få til et løft i forståelsen av det vil si å være en person m opplever å være født i feil kropp. Vi håper at så mange som mulig vil støtte oss i det arbeidet vi utfører. Uten dere så ville ikke Harry Benjamin ressurssenter (HBRS) eksistert. Vi har oppnådd mye, men vi vil oppnå så mye mer.

Kjenner du noen som kunne ha godt av å være medlem, nøl ikke med å dele informasjon om HBRS.

Vis din støtte og meld deg inn, hjelp oss til å få gjort det arbeide vi ønsker å gjøre.

Vi har flere type medlemskap som går fra 50.- til 350.- kr.

Hvis du/dere bruker nettleseren explorer, så har vi fått tilbakemelding på at noen opplever vanskeligheter med å fullføre registreringen. Dette løses enkelt ved å benytt deg/dere av Firefox eller Chrom nettlesere.

Dere som allerede er medlemmer vil få tilsendt giro. Hvis dere ikke har fått den i løpet av denne uken, vennligst send en e-post til info@hbrs.no, eller ring 22 11 40 40.

Hvis du har fått giro av oss, men ikke ønsker å fortsette, ring eller send en mail som skrevet oven.

Man kan også melde seg inn med telefonen:

SMS betaling:

Ordinær kr. 250.- Send sms: hbrs til 2490

Foreldre/familie kr. 350.- Send sms: hbrsf 2490

Trygdet/student kr. 125.- Send sms: hbrst 2490,

Trygdet/student foreldre/familie kr. 175.- Send sms: hbrstf 2490,

Barne-og ungdomsforening kr. 50.- hbrsu 2490

Telefonen må være registrert i ditt navn

Helt til slutt så vil vi takke alle medlemmene som har fulgt oss i 2014 og vi håper dere vil fortsette i 2015.

 

Del gjerne denne informasjonen med dine venner og familie.

 

Mvh. styret i HBRS

Nytt år, ny kontingent, Nye medlemmer? 2015

 

Harry Benjamin ressurssenter jobber for personer som har, søker, har hatt diagnosen transsekualisme. Eller opplever det som veldig ofte blir omtalt på folkemunne et behov for å skifte kjønn, født i feil kropp. Noen bruker også transseksuelle, transkjønnet, trans, transperson. Dette er begreper vi ikke bruker. Disse begrepene oppleves som identitetskapende. På lik linje med andre som får en diagnose, så er ikke vi vår egen diagnose. Men vi har en diagnose