Kurs Bergen

KURSET ER DESVERRE UTSOLGT

Vi ønsker å invitere helse- og sosialarbeidere, lærere, barnehageannsatte og nav-annsatte,  til vårt kurs i regi av HBRS!

Kurset tar opp diagnostisering og nyere forskning vedrørende kjønnskorreksjonspasienter på OUS-Rikshospitalet ved Nasjonal behandlingstjeneste. Det vil også bli tatt opp forskjellige utfordringer og problemstillinger for barn, ungdom og voksne som opplever seg å være født i feil kropp og som er i behandling på Nasjonal behandlingstjeneste. Kursene er et samarbeid med OUS-Rikshospitalet. Kurset henvender seg til psykologer, leger, helsesøstre, sykepleiere, leder og lærere i skolen, og andre som til daglig arbeider med barn, unge og voksne.

Det vil også være foredrag av deltagere i dokumentarserien "Født i feil kropp". Dere vil blant annet møte Lise Marie:
Kurs Bergen 

 

Harry Benjamin ressurssenter (HBRS) er la fram ideen til dokumentarserien «Født i feil kropp». Se promo her «Født i feil kropp»

Se også seriens facebookside Født i feil kropp

 

 

Vi ønsker at flest mulige skal få mulighet til å delta på dette kurset, og håper at dere vil være villige til å hjelpe oss med å spre informasjonen. Vi ser at det er en økning blant barn som synliggjør at de har en form for kjønnsidentitets-tematikk allerede på barneskolen og tidligere.

 

Dato: Torsdag 16. oktober 2014

Tid: kl. 09.30 – 15.00

Sted: Radisson Blu Royal Hotell, Bryggen 5. Bergen

Praktisk informasjon

Kursavgift: Kurset er gratis. Det er inkludert kaffe, te og lunsj

Maks 25 deltagere

Alle våre kurs har påmelding etter «først til mølla»-prinsippet

Påmelding: Send e-post til: info@hbrs.no – tlf: 22 11 40 40

Kontaktinformasjon:

Harry Benjamin ressurssenter:

Karl Johans gate 8, 4 etasje 0154 Oslo

Internett: www.hbrs.no

Kursene er støttet av: Helse- og omsorgsdepartementet og Helsedirektoratet

 

 

Vi i Harry Benjamin ressurssenter jobber for personer som har, søker, har hatt diagnosen transsekualisme. Eller opplever det som veldig ofte blir omtalt på folkemunne et behov for å skifte kjønn, født i feil kropp. Noen bruker også transseksuelle, transkjønnet, trans, transperson. Dette er begreper vi ikke bruker. Disse begrepene oppleves som identitetskapende. På lik linje med andre som får en diagnose, så er ikke vi vår egen diagnose. Men vi har en diagnose