HBRS sommerleir 2016

Kjære medlem!

Vil du bli med på sommerens vakreste eventyr? Et sted der du kan være deg selv, uten at noen stiller spørsmål om hvem eller hva du er. Der du bare er deg selv?

Onsdag 9. mars kl. 11.00 sender vi ut invitasjon for påmelding til Harry Benjamin ressurssenter sommerleir. Denne invitasjonen går kun til medlemmer som har betalt kontingenten for 2016.

HBRS har i nå i flere år arrangert sommerleir for de som opplever å være født i feil kropp og deres familie og kjære. Interessen har bare økt og økt.

Ønsker du å møte andre som er i samme situasjon, enten du er med som foreldre, søsken, besteforeldre, kjæreste eller bestevenn, så meld deg på så fort som mulig når påmelding åpner. Det er begrenset plass. Og det er første mann til mølla som gjelder!!

Nytt av året er at vi benytter oss av påmeldingstjenesten Deltager.no

Deltager.no er en tjeneste tilbudt av DnB. Betalingsfunksjonene i tjenesten håndteres av DnB og Nets, og er bygget med strenge krav til sikkerhet. Tjenesten er bankuavhengig.

Invitasjon om påmelding til HBRS sommerleir sendes kun ut til betalende medlemmer 9. mars. Har du ikke betalt, men ønsker å delta på sommerleiren, så må kontingenten betales før man kan melde seg på. Hvis du betaler kontingent etter 7.mars med SMS eller nettbank etter 7. mars, må du sende en mail til info@hbrs.no for å motta en personlig invitasjon.

HBRS sommerleir er for medlemmer, og plassene er sponset kraftig. Er du ikke medlem, så kan du kan melde deg inn som medlem ved å registrere deg her.

Meld deg inn og meld deg på ☺

Vi jobber hele tiden med å gjøre leirene bedre og bedre for hvert år. Vi har en gjeng frivillige med oss som gjør en uvurderlig jobb.

Siste frist for påmelding er 15.06.16. Det vil si om det er ledige plasser.

Ved avbestilling etter 20.06-2016 belastes kunden 100 %. Innbetaling for sommerleiren vil ikke bli refundert. Unntak er ved akutt sykdom hvor deltakeravgift blir refundert ved fremleggelse av legeerklæring.

 

Vi i Harry Benjamin ressurssenter jobber for personer som har, søker, har hatt diagnosen transsekualisme. Eller opplever det som veldig ofte blir omtalt på folkemunne et behov for å skifte kjønn, født i feil kropp. Noen bruker også transseksuelle, transkjønnet, trans, transperson. Dette er begreper vi ikke bruker. Disse begrepene oppleves som identitetskapende. På lik linje med andre som får en diagnose, så er ikke vi vår egen diagnose. Men vi har en diagnose