Gratulerer HBRS Region Øst

HBRS vil med dette gratulerer Ivan, Eva, og Karin med opprettelsen av HBRS Region Øst. Vi er meget glade for å ha der med på laget. Og vi vet vi har mye godt i vente, dere er gode rollemodeller for de som er i samme situasjon. Vi ønsker dere lykke til.

Ord fra leder:

Vi i HBRS Region Øst ønsker å skape en møteplass for personer i alle aldere som søker, har, eller har hatt diagnosen transseksualisme. Vi ønsker å skape en uformell arena, der vi møtes, er sosiale og har det gøy. Det er åpent for å prate om det du/dere ønsker, problemstillingen og alt annet. Vi ønsker blant annet å arrangere temakvelder, filmkvelder, og rene sosiale treff, vi håper så mange som mulig har anledning til å komme. Og er det noen som har noen gode forslag til noe vi kan gjøre på våre treff, så er det bare å ta kontakt. 

MVH Ivan

Leder HBRS Region Øst

 

Stiftelsesmøte ble holdt 24 april, interimsstyret består av følgende personer:

Leder: Ivan

Nesteleder: Eva

Styremedlem: Karin

Region Øst dekker:
Akershus, Hedmark, Oppland, Oslo, Østfold 

Ønsker du å ta kontakt med oss for mer info eller bare å ta en prat så kan du sende en mail til info@hbrs.no, så videresendes det til oss. 

Med vennlig hilsen styret i HBRS Region Øst.

Møtetider under bilde.

Gratulerer HBRS Region Øst

Vi ønsker dere velkommen til Region Øst sine treff:

Lørdag den 6.juni, kl. 16.00,  møtes vi for hyggelig samvær og grilling

Søndag 29. juli, kl 14.00, skal vi være litt sporty og arrangerer i den anledningen en sykkeltur. Alle er velkommen, uansett kondisjon :) 

Torsdag den 15. august, kl. 15.30, møtes vi for et forfriskende bad. For de som ikke ønsker å bade, så er det også en mulighet for at vi går ut å spiser litt etter dukkerten. 

For mer informasjon og påmelding send en mail til HBRS Region Øst, eller ring 22 11 40 40