God sommer

God sommer

Vi i HBRS ønsker alle våre medlemmer, tillitsvalgte, støttespillere og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

 

Vi har lagt bak oss syv måneder med stor aktivitet. Vi har reist rundt i Norge for å holde kurs, noe vi har opplevd som veldig positivt. Og uansett hvor vi har vært har vi blitt mottatt har det vært stor entusiasme.

Her er noen av tilbakemeldingene fra tidligere kurs:

 

«Kjønnsidentitet problem forekommer relativt ofte, og kurset er fint som en introduksjon for temaet knyttet til transseksualisme. Derfor har det vært nyttig. Kurset skulle bare ha vært enda lengre.» Psykolog i Kirkenes

«Det var helt fantastisk å være med på kurset i dag. Interessant, lærerikt og relevant! Det arbeidet dere gjør er utrolig viktig.» Medarbeider i Klara Klok i Bodø

«Veldig bra å få oppdatert kunnskap, slik at de menneskene jeg møter får best mulig hjelp.» sexolog Tromsø

«Fått en kunnskap til mer å kunne stille de rette spørsmål.» Helsesøster Bergen «Veldig meningsfullt kurs. Fine presentasjoner. Takk for en fin dag.» Psykolog, BUP, Bergen.» 

 

Vi har også sett at foreldre har bygget nettverk, utvekslet erfaringer. Møtevirksomheten har vært hektisk, både i Oslo og i det langstrakteland.

 HBRSU (Harry Benjamin ressurssenter barn og ungdom) fortsetter å jobbe for sine medlemmer. HBRSU ble stiftet etter initiativ fra våre unge medlemmer som brenner etter å gjøre noe godt for barn og unge som opplever å være født i feil kropp. HBRSU vil styrke det viktige arbeidet med å sikre god ivaretakelse av alle barn som opplever å være født i feil kropp, og de vil fortsetter arbeidet med å jobbe for at barn og unge skal bli møtt godt i barnehage, skole og hvor enn de måtte ferdes.

 

Vi er også veldig glade for at vi i år har sett to nye regionslag bli stiftet, HBRS Region Sør og HBRS Region Øst. De har allerede rukket å samle flere folk til sosiale treff. Sist nå på St.hanshaugen med 23 deltakere.

 

Nå blir det snart en velfortjent pust i bakken for alle tillitsvalgte og våre medlemmer. Men vi samles snart til gode opplevelser på sommertreffet på Eidene.

 

HBRS ønsker alle en riktig god sommer!