God nytt år 2015

God nytt år 2015

Nå legger vi bak oss 2014, og går inn i 2015 med smell! 2015 er fylt med nye muligheter og nye utfordringer. HBRS sitt nyttårs ønske er at 2015 blir det året der DU viser hele deg, uten skam, og med masse stolthet.

Nå legger vi bak oss 2014, og går inn i 2015 med smell! 2015 er fylt med nye muligheter og nye utfordringer. HBRS sitt nyttårs ønske er at 2015 blir det året der DU viser hele deg, uten skam, og med masse stolthet. Uavhengig hvem du er eller hva du strever med, så er ikke livet noe man lever alene, del av deg selv og ta i mot andre. Ikke strev så hardt med å være unik. Det er du allerede, du var unik allerede i det øyeblikket du ble unnfanget, ingen er som deg. Jobb heller i mot å være den beste deg du kan være. Gi slipp på skammen, og vært stolt over den du er. La 2015 bli det året du viser hvem du er!

Du er god nok som du er!

Beste hilsner fra HBRS

 

 

 

Harry Benjamin ressurssenter jobber for personer som har, søker, har hatt diagnosen transsekualisme. Eller opplever det som veldig ofte blir omtalt på folkemunne et behov for å skifte kjønn, født i feil kropp. Noen bruker også transseksuelle, transkjønnet, trans, transperson. Dette er begreper vi ikke bruker. Disse begrepene oppleves som identitetskapende. På lik linje med andre som får en diagnose, så er ikke vi vår egen diagnose. Men vi har en diagnose