God jul og godt nytt år

Vi i HBRS ønsker alle våre medlemmer, tillitsvalgte, støttespillere og samarbeidspartnere et godt nytt år.

Vi legger bak oss et år der aktivitetsnivået har gått mot nye høyder, det har til tider vært veldig hektisk. Men vi håper at det fortsetter i samme spor. Vi håper at politikerne ser viktigheten med arbeide, og gir oss muligheten til å fortsette å hjelpe andre.

2012 markerte starten på HBRSU, barne- og ungdomsforeningen. Vi er veldig stolte av alle våre unge medlemmer, dere står for fremtiden, og dere viser et engasjement som gjør at vi føler oss trygge på at det gode arbeide vil fortsette.

Vi vil også takke våre regionallag, dere gjør et ufattelig stykke arbeid, tvil aldri på at det arbeide dere gjør betyr mye for mennesker som dere er i kontakt med.

Og sist men ikke minst vil vi takke foreldre- og familie foreningen, det at dere er der og at dere strekker en hånd ut til foreldre og familiemedlemmer som trenger noen å prate med betyr uendelig mye.

Vi har i 2012, som i 2011 hatt en markant økning av medlemer. Når vi tror vi har nådd topp nivå på medlemsantallet, så viser det seg at det er enda flere som vil være med å støtte vårt arbeid. Dette gir oss ny energi, og en forståelse for at det arbeide vi gjør er viktig, og at det betyr mye for mange. Vi er spent på om 2013 vil bli enda et rekord år for antal medlemmer. 

Vi ønsker alle en et fantastisk godt nytt år 2013.

 

Mvh

Styret HBRS