GRATIS HYTTETUR!!

GRATIS HYTTETUR!!

 

GRATIS HYTTETUR!!
HBRSU vil med dette inviterer sine medlemmer med på hyttetur!


Tid: tirsdag 25.kl. 12 – torsdag 27. juni 2013, kl.12Sted: Grønlihytta i Østmarka, Oslo

Pris: GRATIS!

HBRSU vil med dette invitere til en hyttetur for HBRSU sine medlemmer. Vi har leid Grønlihytta som ligger i Østmarka i Oslo, det er en helt enkel hytte med enkel standard. Men vi ønsker å fokusere på det sosiale. Denne turen skal være en mulighet til å slappe av og bare være deg selv. Det eneste kravet vi stiller, er at du/dere er medlemmer av HBRSU. 

Hytteturen er som nevnt GRATIS :)!! Men HBRSU har dessverre ikke mulighet til å dekke reiseutgifter. 

HBRSU kjøper inn mat. Maten vil bestå av grillede pølser med lompe og brød, gryterett og suppe, dette for å gjøre det enklest mulig. Vi sørger også for innkjøp av grillkull og tennvæske, engangsutstyr (tallerkener, bestikk, glass, kopper), servietter etc, ketchup & sennep, salt, pepper )

Påmeldingsfristen er 20. juni. Meld deg på her! eller ring 22 11 40 40 

Bare medlemmer av HBRSU kan delta. Det koster bare 50 kr å melde seg inn, en billig pris å betale for å være med på masse kjekke aktiviteter :)

For å bli medlem så kan du registrere deg her.

Håper du/dere kommer!

 

Om hytta:

Grønlitomta ligger i Østmarka mellom Lindeberg og Ellingsrudområdet ca. 2 km. gangavstand fra bebyggelsen. Tomta er på 22 mål i skogsterreng med løv- og bartrær. Tomta er velegnet til aktiviteter og rekreasjon. Overbygget terrasse ved hytta øker bruksmulighetene.

GRATIS HYTTETUR!!

GRATIS HYTTETUR!!GRATIS HYTTETUR!!GRATIS HYTTETUR!!

GRATIS HYTTETUR!!

 

Hytta er innredet med stor peisestue og kjøkkenkrok. Gang med tilgang til vaskerom, kontor/arbeidsrom og to overnattingsrom. I tillegg er det hems med overnattingsplass. Det er stor peisestue med

langbord og benker/stoler samt sofagruppe.

Hytta har dobbelt utedo. Vann til vask hentes i bekken og drikkevann må tas med. Hovedvarmekilden er peisen, men i tillegg har hytta gassovner til noe supplerende oppvarming.

Ved MÅ medtas eller det må hentes tørrkvist i skogen.

 

FORSLAG TIL UTSTYRLISTE

FOR OVERNATTING

 

Drikke for to overnattinger (VIKTIG)

Klær etter vær

Sovepose

Klesskift

Tannbørste og tannkrem

Håndkle

Lommelykt

2 vedkubber

Pålegg til felles frokostbord

Husk å pakk sekken godt.