Enda et år med økning i medlemsantallet

Enda et år med økning i medlemsantallet

Vi i styret ønsker deg et Godt Nytt År!

Takk for et utrolig flott og spennende 2013. I 2013 opplevde vi store gjennomslag. Vi har styrket organisasjonen kraftig økonomisk og har doblet vår inntekt siden 2012. Fra og med 2014, er det Helse- og omsorgsdepartementet som har ansvaret for vår økonomi.

Vi har fått midler av Extrastiftelsen til 6 helgesamlinger med selvutviklingsgrupper i 2014. Det er i samarbeid med Stensveen ressurssenter og psykolog Asle Offerdal. 

Innad i organisasjonen har vi igjen økt antall medlemmer. Veldig mange av de nye medlemmene er barn og unge. For første gang fikk vi forståelse fra regjeringen for midler til antidiskriminering og finansiering av vår fantastiske sommerleir i 2014. Det betyr at vi ikke bør bekymre oss for om vi klarer å få midler til sommerleiren. Vi kan ha den samme lave deltagerprisen som tidligere. Påmelding til sommerleiren kommer i februar 2014.

Vi har fått medhold av Helse- og omsorgsdepartementet for våre støtteordninger. I møte med Helseminister Bent Høie ble det lovet at våre støtteordninger skal prioriteres av departementet. I løpet av 2014 skal det bli mulig å få støtte til fjerning av hår i ansiktet, vester, penisproteser og vaginablokker. Alle medlemmer blir informert så fort det kommer på plass i 2014. Vi har en Helseminister som er veldig positive til vår gruppe og vårt arbeid.

Med alle løfter og forhåpninger gleder vi oss veldig til å arbeide for barn, unge, voksne og familie i 2014. Vi skal love at vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre hverdagen lettere.

Ha en super nyttårsaften!

Vennlig hilsen

Styret i HBRS