Braksuksess for HBRS sommertreff

Braksuksess for HBRS sommertreff

Etter en helt utrolig respons når vi la ut plassene til årets sommertreff på Eidene, der alle plassene ble utsolgt etter mindre enn to dager, så har vi kommet ditt der sommertreffet er over.

Etter mye arbeide og planlegging med hjelp fra noen fantastiske mennesker, kan vi dermed konkludere med at det ble helt.......FANTASTISK!!!!

Vi er overveldet over responsen vi har fått under og etter sommertreffet. Vi blir så rørt av alle de fantastiske tilbakemeldingene. Vi ser hvor viktig dette treffet er for alle som er med, det gir de noe de ikke kan få andre steder, og sommertreffet blir et fristed der man kan møtes, slappe av, snakke, gråte og ikke minst le!

Vi har allerede datoen klar for neste år, det blir 2 til 5 august. Det var flere som lurte på om de kunne melde seg på med en gang. Da må vi desverre si nei, vi aner ikke hvordan den økonomiske situasjonen vil bli, og kan ikke love noe før vi vet. Slik det var for årets sommertreff, så levde vi i usikkerhet helt fram til sommeren. Dette oppleves som veldig vanskelig, og vi håper at myndigheten vil se at dette er et psykososialt og samfunnsøkonomisk tiltak, og ikke minst et menneskelig tiltak for de som sliter og trenger noen å speile seg i.

Vedlagt så er det et utvalg av sitater fra deltagere. Vi håper at myndigheten kan lese de og se hvor mye sommertreffet og HBRS betyr, og hva det/vi kan tilføre til de som opplever å være født i feil kropp.

 Kjenner du en politiker, ta tak og fortell hvor viktig dette er!!! :) La oss jobbe sammen for å gjøre det vi kan for å bedre situasjonen. 

Sitatene under sier det meste....

“Givende,grensesprengende,et møte med masse spennende og dristige mennesker,oppbyggende, nye bekjentskap, knytte vennskapsbånd, æ/vi e ikkje aleina.”

“Positive dager med mange inntrykk. Er så glad for at vi får være med på dette:))Gir oss også mulighet til å treffe mennesker, både voksne og barn i samme situasjon.Det gjør godt!”

“Takk for en fantastisk flott leir - føler oss priviligerte som får lov til treffe så mange mennesker i samme situasjon. Inkluderende, åpne.... jeg har ikke ord. Blir liksom litt tomt når en kommer hjem til hverdagen igjen - gleder oss til neste år allerede!!!!!”

“Flotte daga med utrolig flotte mennesker ,barn ,ungdom og voksne <3 Like godt hvert år å treffe de samme folka og nye folk i samme situasjon som oss.. :-) <3 Godt for alle å ha en trygg og koselig plass og treffes 1 gang i året. Men skulle vært 2 ganger i året da...;-) Vi ser frem til neste års samlig med glede allerede :-)”

“Den følelsen man får av sosial tilhørighet er ubeskrivelig, og oppstår med en gang man går ut av bilen. Denne følelsen er helt magisk og gir mange av deltakerne noe man får lite av i hverdagen. Sosial aksept er ikke en selvfølge selv om vi lever i et opplyst land hvor toleranse og åpenhet skal være godt ivaretatt. Ønsker som andre også har skrevet at disse samlingsstundene kunne vært mer enn en gang i året, og håper regionlagene og økonomien tillater større hyppigheten fremover.”

“Hvert år lærer vi noe nytt om oss selv og hverandre. Hvert år knyttes tettere bånd og utvikles vår forståelse. Hvert år gråter vi litt og ler vi masse. Hvert år blir vi litt tryggere og tør å slippe folk litt mer inn på oss. Hvert år tenker vi at tiden gikk alt for fort og at vi gleder oss til neste gang vi kan være sammen med alle disse fantastiske grensesprengende menneskene som vi blir mer og mer glad i <3”

“Flott å få informasjon fra de som har kommet lengre i prosessen enn meg. All info er nyttig info! Samtidig er dere i HBRS utrolig flinke til å inkludere og ivareta oss på en flott måte. Det er godt å være noen dagen blant " sine egne " :)”

“Kjempeflott. Takk for godt arrangement og godt vær.”

“Vi er simpelthen så overvældede. Alle var så søde og imødekommende, de hilste pænt på os og spurgte en masse. Vi fik svar på en masse og inspiration til det fremtidige arbejde her i DK. For Bragi har det betyder mere end muligt at beskrive at møde andre børn i samme situation.”

“Takk til alle sammen for en koselig leir! Og takk til de som arrangerte alt sammen. Var utrolig å deilig å møte så mange mennesker i samme situasjon og pårørende! “

 

“Takk førr mange opplevelsa på detta treffet! Uber glæde mæ tell næste gang! ;D”

“Utrolig kjekk leir, Så mange fantastiske mennesker! Gleder meg til neste gang “