200 personer deltar på HBRS-sommerleir i august

200 personer deltar på HBRS-sommerleir i august

Det har vært en overveldende respons på å være med på HBRS-sommerleir på Tjøme. Vi blir 200 deltagere på sommerleiren. Det er ny deltagerrekord Det er også enda flere som ønsker å være med, men dessverre så er det ikke mulig å få flere inn på området.

Aktiviteter

Det blir mange forskjellige aktiviteter på leiren. Workshops for jenter, gutter, foreldre, søsken og kjærester/ektefeller. Vannpistollek, fotballturnering, quiz, Zipline, swing kurs, minikonsert, grillparty med mer. Vi får også besøk av Elisabeth Lier Haugseth som er nestleder i Likestillings- og diskrimineringsombudet. Det blir også boklansering «jeg er ikke» av forfatter Martina Gaux og førpremiere på «Født i feil kropp» sesong 2. I tillegg skal HBRS medlem Marianne holde foredrag som vi gleder oss til.

 

Vi takker alle som har meldt seg på og gleder oss til å treffe dere alle.

 

Vi sees på Tjøme 6. august

 

Vennlig hilsen

Styret og daglig leder

HBRS

 

 

 

Vi i Harry Benjamin ressurssenter jobber for personer som har, søker, har hatt diagnosen transsekualisme. Eller opplever det som veldig ofte blir omtalt på folkemunne et behov for å skifte kjønn, født i feil kropp. Noen bruker også transseksuelle, transkjønnet, trans, transperson. Dette er begreper vi ikke bruker. Disse begrepene oppleves som identitetskapende. På lik linje med andre som får en diagnose, så er ikke vi vår egen diagnose. Men vi har en diagnose