Forum

HBRS-Forum og retningslinjer

 

HBRS-Forum og retningslinjer  

   

HBRS-medlemsforum er et sosialt nettverk for personer som søker, har fått eller har hatt diagnosen transseksualisme. Nettverket er bare for medlemmer av HBRS. Du som søker, har fått eller har hatt diagnosen transseksualisme kan sende e-post med begrunnelsen for ønsket opptak, søknaden vil bli vurdert og eventuelt godkjent. Grunnen til dette er at man skal kunne føle seg fri til å snakke/spørre om det man synes kanskje kan være litt ubehagelig å gjøre på et offentlig forum. Vi er mange personer på forumet. Dersom du ønsker å bli medlem av forumet kan du sende e-post til info@hbrs.noViktig at du er medlem og har betalt kontingent.

 

HBRS– Forumet er ment å være et sted hvor mennesker kan hjelpe, støtte og gi råd til hverandre.

 

Betingelser for bruk: Du er personlig ansvarlig for dine meldinger, og grove sjikanerende meldinger kan føre til rettslig ansvar. Prøv å fatte deg i korthet og med respekt for brukerne av HBRS- Forum.

 

Man kan selvsagt komme med negativ kritikk, men innlegg som i form eller innhold er upassende, vil bli slettet umiddelbart. HBRS har egne moderatorer som passer på at reglene overholdes

 

HBRS har rett til å fjerne, endre, flytte eller slette meldinger og innlegg uten varsel. Kjøp, salg eller kommersielt innhold tillates ikke. Telefonnummer må ikke legges ut på forumet. Inaktive debatter eldre enn 6 måneder vil bli vurdert slettet, for å frigi databaseplass.

 

Ansvarsomfang: HBRS har på ingen måte ansvar for andres ytringer på Internett, og hver bruker har selv det hele og fulle ansvar for det materialet som tilgjengeliggjøres for andre. Omtaler av tredje person tolereres ikke.

 

Administrator og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig. Du må anerkjenne at alle innlegg i forumene representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administrator, moderator(ene), webansvarlig og/eller redaktøren til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egne innlegg.

 

Du aksepterer at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendig, vulgært, injurierende, hatsk, truende eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjeldende regelverk. Om du skriver denne type innlegg vil du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumet. Du godkjenner at webansvarlig, administrator og moderator(ene) på dette forumet har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig.